ВАРИКОЗ ЛАСАЛЛИГИНИ ЕРТА АНИКЛАШ ВА ДАВОЛАШДА УЛТРАТОВУШ ТЕКШИРУВИНИНГ АҲАМИЯТИ - Косимов А.Л; Икрамова.Ф.Д; Муҳаммаджонова .М .М (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Резюме: Варикоз касаллигига ташхис қўйиш ва вена томирлари ҳолатини баҳолашда ултратовуш усулларининг ахамияти ҳозирда нуфузли маҳаллий ва хорижий тадқиқотчилар томонидан тан олинган. Олиб борилаётган изланишлар ултратовуш текширувининг юқори диагностик ишончлилигини тасдиқлади