TOG‘-KON SANOATI VA GEOLOGIYA VAZIRLIGI GEOLOGIYA FANLARI UNIVERSITETI - Radjabov Shavkat Dilmurod o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Yerda tirik Jon yashagani kabi suvda havoda va tuproqda ham katta-kichik jonzotlar va mikroorganizmlar hayot kechiradi. Dengiz va okeanlardagi hayot unda yashaydigan jonzotlar va suvning biokimyoviy hususiyatlari haqida maqolamizda yoritib berilgan.