ЎРТА АСРЛАР ТАФСИР ИЛМИМНИНГ МАШҲУР ВАКИЛЛАРИ - Комилов Илҳом Икром Ўғли , (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада Ўрта асрларда тафсир илми билан шуғулланган машҳур муфассирлар ва уларнинг ушбу соҳага оид мўтабар асарлари ҳақида атрофлича маълумот берилади.