MAKTAB O’QUVCHILARINING KREATIV FIKRLASHINI RIVOJLANTIRISHDA TEXNOLOGIYALAR. - Eshnayev Iskandar Azizovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O’rta ta’lim maktablarda ta’lim va tarbiya jarayonini tashkil etish qo‘shimcha ta’lim va tarbiya doirasidagi rivojlanish faoliyatining asosini tashkil qiladi, bolaning har tomonlama rivojlanishi va o‘zini o‘zi rivojlantirishi uchun shart-sharoitlarni yaratishga, pedagogik texnologiyalardan foydalanishni tushuntirib berilgan.