TOTUVLIKNI TARBIYALASH: OILADAGI PSIXOLOGIK MUAMMOLARNI YUMSHATISH STRATEGIYALARI - Xurboyev Oxunjon Xudayberdi o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotasiya: Voyaga yetmagan bollalarda psixologik yordam kursatish ularni ota-onasi bilan shug‘ulanish, bolalarni real hayotda uz urnini topishga, va stressdan qanday yul bilan chiqishga qaratilgan.