OMMAVIY TARTIBSIZLIKLARNI BARTARAF ETISHDA HORIJIY DAVLATLAR TAJRIBASI. - Nazarov Farrux Yakubovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Bugungi tahlikali zamonda davlat va jamiyat barqaror rivojlanishi uchun eng muhim bo’lgan shartlaridan biri tinch va osoyishta zamin bo’lmog’i kerak desak yanglishmagan bo’lamiz. Ushbu maqolamiz dunyoning turli mintaqalarida kechayotgan davlatlar o’rtasidagi nizolar, qurolli mojarolar va norozilik namoishlari, ommaviy tartibsizliklarning kelib chiqish sabablari va ularni bartaraf qilish yo‘lida bajarilayotgan ishlar haqida bo‘ladi.