ЎҚИТУВЧИЛАР ВА ЎҚУВЧИЛАР ЎРТАСИДАГИ НИЗОЛАРНИНГ ОЛДИНИ ОЛИШ ТАЪЛИМ СУБЪEКТЛАРИ ФАОЛИЯТИНИНГ МАЗМУНИ СИФАТИДА - Тожибоева Гулхумор Рахманжановна ,; Али Манзул Аблулло ўғли , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада ўқитувчилар ва ўқувчилар ўртасидаги низоларнинг олдини олиш таълим субъeктлари фаолияти, шахслараро низоларни самарали бартараф этиш имкониятини берувчи шарт-шароитлар, низолашиш даражаси, уларнинг низоли хатти-ҳаракатлари шакл ва характерини инобатга олиш зарурлигига оид маълумотлар ҳақида сўз юритилган.