JAVASCRIPT YORDAMIDA TUB SONLAR KETMA-KETLIGINI ANIQLASH ALGORITMLARI - To`xtayeva Robiya Ravshanbek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Tub sonlar, faqat 1 ga va o'ziga bo'linadigan butun sonlar turli sohalarda, jumladan, matematika va informatikada hal qiluvchi rol o'ynaydi. Ushbu maqolada biz tub sonlar ketma-ketligini aniqlashning samarali usullarini o'rganish uchun JavaScript sohasini o'rganamiz. Asosiy algoritmlarni tushunish va JavaScript kuchidan foydalanish orqali biz ilovalarimizdagi tub sonlarning imkoniyatlarini ochishimiz mumkin.