КЎЧАТ ЭКИШ МУДДАТЛАРИНИНГ КЎЧАТЛАР ЎСИШИГА ТАЪСИРИ - Салохиддинов Ғайрат Мейликулович , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: турли экиш даврида Софора плантасиясининг кузатуви шуни кўрсатдики, кузги экиш вариантларида биринчи тупроқ гуллаб - яшнаган. Баҳор экиш пайтида ўсимликлардаги куртакларнинг бўртиши ва очилиши 10 - 15 кун кечикиб кетди.