КИЧИК БИЗНЕС КОРХОНАЛАРИ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ - Юлдашев Қодиржон Мамаджанович ,; Махамадалиев Бобурбек Баходир ўғли , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотасия: Мазкур мақолада мамлакатимизда кичик бизнес соҳасида олиб борилаётган ислоҳотлар, жумладан, туризм соҳасида самарадорликни ошириш, соҳадаги муаммо ва камчиликлар, хорижий тажрибалардан фойдаланган ҳолда туризм соҳасида тадбиркорликнинг қисқача назарий ва амалий асослари борасида фикрлар баён этилган.