CHIGIT RUSHANKASINI AJRATUVCHI SEPARATOR MASHINA AGREGATINING TASMALI UZATMASIDAGI AYLANMA DEFORMATSIYASI TAHLILI - Jo‘rayev Dadaxon Davlat o‘g‘li; Abdukarimova Shoxsanam Murodjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada paxta chigiti rushankasini ajratish jarayonida separator mashina agregati elastik elementining burchak deformatsiyalari muammosini separator yuritmasi mexanizmi bilan yechishning o‘ziga xos xususiyati tushuntirilgan.