HAYKALTAROSHLIK DARSLARIDA O‘QUVCHILARNI RELYEF SHAKLLARI USTIDA ISHLASH KO‘NIKMA VA MALAKALARINI SHAKLLANTIRISH. - Qodirov Bobirjon Botirjonovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola haykaltaroshlik darslarining yengillik shakllari uchun maxsus ishlab chiqilgan ko'nikma va malakalarni rivojlantirishdagi samaradorligini o'rganadi. Adabiyotlarni ko'rib chiqish, uslubiy tushunchalar va natijalarni tahlil qilish orqali biz ushbu ixtisoslashtirilgan badiiy ifoda sohasida malakani rivojlantirish uchun haykaltaroshlik ta'limini qanday optimallashtirish mumkinligi haqida to'liq tushuncha berishni maqsad qilganmiz.