KOMPLEKS SONLARNING GEOMETRIK VA TRIGONOMETRIK SHAKLI, MUAVR FORMULASI. - Maxmudaliev Faxriddin Furxoniddin o’g’li.; Sadriddinov Dilshod; Abduraximov Ilxomjon (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Kompleks sonlar, uning ma‘nolari va tadbiqlari haqida fikr yuritilgan.