BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING NUTQINI RIVOJLANTIRISH TEXNIKALARI - Rayimova Dilfuza (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada nutqiy kompetensiya, boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarini nutqining rivojlanish asoslari haqida ma’lumot berilgan. Maqolada tavsifiy, misol keltirish metodlaridan foydalanilgan. O‘qituvchilik kasbida nutq madaniyatining ahamiyati ham yoritilgan.