BOSHLANG‘ICH SINFLARDA ONA TILI O‘QITISH METODIKASI FANINI METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Kamalova Dilobar Tairovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya Maqolada ona tili o‘qitish metodikasini takomillashtirish asoslari haqida ma’lumot berilgan.Ona tili o‘qitish metodikasining dolzarb masalalari yoritilgan. Maqolada tavsifiy metoddan foydalanilgan.maqola oxirida xulosa berilgan.