O‘QUV MATNLARINI MA’NO JIHATIDAN TARKIBIY TAHLILI - Hamrayeva Muhayyo Erkin qizi; R.D.Shodiyev (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola o’quv matnlarini ma’no jihatidan tarkibiy tahlil etish orqali ta’lim oluvchi uning mazmunini anglab tushunishi qanchalik sodda hamda yengilligi o’rganiladi. Matnli sub’ekt va uning predikati orasida mazmun kengligi jihatdan turli xil munosabatlar ochib beriladi.