BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA TABIIY FANLARNI O‘QITISH METODIKASI VA UNI TAKOMILLASHTIRISH - Rahmatullayeva Sabohat Sa’dullayevna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda tabiiy fanlarni o‘qitish ahamiyati yoritilgan. Maqolada tabiiy fanlarni qanday zamonaviy usullar orqali o‘qitish usul va vositalari yoritiladi. Maqolada tavsifiy metoddan foydalanilgan.