BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA TARBIYA FANINI O‘QITISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Keldiyorova Manzura (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada tarbiya fanining ahamiyati yoritilgan. Tarbiya fanining inson kamolotidagi roli va bu fanni o‘qitishda yangi metodikalardan foydalanish haqida ma’lumotlar mavjud. Maqolada tavsifiy metoddan foydalanilgan.