BILIMLARNI O‘ZLASHTIRISH DAVOMIDA O‘QUVCHILARNING MANTIQIY BILIMLARINI RIVOJLANTIRISH - Quvanov Zahriddin , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada o‘quvchilarni mantiqiy fikrlashga o‘rgatish masalasining ahamiyati va dolzarbligi yoritilgan. Ta’lim-tarbiya jarayonining samaradorligini oshirish uchun o’quvchilarning bilish faoliyatini rivojlantirish usullari ko‘rsatilgan. Maqola oxirida xulosa berilgan.