MATEMATIKA FANINI O‘QITISHDA MASALALARNING O’RNI VA BAJARADIGAN FUNKSIYALARI. - Solijonova Mavluda Zokir qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya O‘quvchilarning mantiqiy fikrlashining o‘sishida, to‘g‘ri xulosalar chiqara olishda masalalarning muhim o‘rni.