BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA IJTIMOIY USTANOVKALARNI RIVOJLANTIRISH TEXNOLOGIYASI - Umarova Dilafruz Anvarovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Hozirgi kunda boshlang’ich sinf o’quvchilarida ijtimoiy ustanovkalarni rivojlantirish davr talabi hisoblanadi. Shu o’rinda xalqaro tadqiqotlarga tayyorgarlik, o’quvchilarida ijtimoiy ustanovkalarni rivojlantirishni yo’lga qo’yish muhim hisoblanadi. Ushbu maqola boshlang’ich ta’lim tizimida Boshlang’ich sinf o’quvchilarida ijtimoiy ustanovkalarni rivojlantirishning ahamiyatiga bag’ishlangan.