BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA MATEMATIKA O‘QITISH METODIKASI FANINI YANGI YONDASHUVLAR ASOSIDA O‘TISH - Imomova Nasiba (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda matematika fanining ahamiyati, uni o‘qitish texnologiyalari va sifatli dars tashkil ertshga oid metodik tavsiyalar berilgan.maqolada tavsifiy metoddan foydalanilgan. Maqolada matematika darslarida ishlatiladigan metodlari va ulardan o‘rinli foydalanish haqidagi ma’lumotlar bor.