FARG‘ONA VODIYSIDAGI BOLALARDA IMMUN-GENETIK XUSUSIYATLAR VA BALOG‘ATGA YETMAGAN BOLALARDA IDYOPATIK ARTRIT PROFILAKTIKASINI TAKOMILLASHTIRISH - Mullajonov Xasanboy (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarda hozirda idyopatik artirit va immun- genetik xususiyatlar haqida fikrlar bayon etilgan. Farg’ona viloyatida balog’atga yetmagan bolalarda ayniqsa ko’p uchrayotgan kasalliklardan biri hisoblanadi