O‘ZBEK VA INGLIZ NUTQIY ETIKETLARINING QIYOSIY TADQIQI - ODILOVA GULCHIROY HUSNIDDIN QIZI (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Bugungi kunda tilshunoslikda o‘zbek va ingliz etiketlarining farqiga katta e’tibor qaratilmoqda. Ayniqsa, qiyosiy tadqiqot usuli muhim ahamiyatga ega bo‘lmoqda. Ushbu maqolada etiket haqida umumiy ma’lumot berilib undan so‘ng o‘zbek va ingliz nutqiy etikelarining qiyosiy farqini korib chiqamiz.