ИНВЕСТИЦИЯ ЛОЙИҲАЛАРИНИ МОЛИЯЛАШТИРИШНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Xujamberdiyev T; Yusupova N (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада миллий иқтисодиётимизда инвестиция фаолиятини молиялаштириш манбалари ва усулларини ривожлантиришнинг йўлларини ўзига хос хусусиятлари бўйича ўрганишлар бўйича муаммолар ҳамда муҳокама ва хулосалар ишлаб чиқиш кўзда тутилган.