YUQORI MALAKALI YENGIL ATLETIKACHILARNING JISMONIY FAZILATLARINI TARBIYALASH - Abduqahhorova Donoxon Dilshodbek qizi; Alimov Jamshidbek (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada mamlakatda yoshlarni sportga jalb etish xamda yuqori malakali yengil atletikachilarning jismoniy fazilatlarini tarbiyalash masalasi muxokama qilindi.