MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI YOSHIDAGI TARBIYALANUVCHILARDA VATANPARVARLIK KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISHDA BUYUK AJDODLARIMIZNING MA’NAVIY- MA’RIFIY MEROSLARDAN FOYDALANISH - Ergasheva Nigora (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tarbiyalanuvchilarini vatanparvarlik ruhida tarbiyalash, ularning ongi va qalbida vatanga bo‘lgan muhabbatni uyg‘otish hamda vatan tuyg‘usini to‘g‘ri shakllantirish maqsadida tashlik etilgan mashg‘ulot jarayoni va tahlili haqida yoritilgan.