OGÍZ BO’SHLIGÍ GIGIYENASI VOSITALARI – AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - Madumarova Muhabbatxon Makkambayevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Tishlarni sog‘lom va baquvvat saqlash uchun ularni kuniga ikki marta tozalash, tish ipidan foydalanish va yiliga ikki marta stomatolog ko‘rigidan o‘tish juda muhimdir. Bu borada tishlarni qanday pasta bilan yuvishning ham ahamiyati bormi? Shifokorlar fikricha, tish pastalaridagi ba’zi ingrediyentlar tishlarga zarar yetkazishi va stomatolog bilan uchrashuvni tezlashtirishi mumkin. Tish pastasi tarkibiga ko‘ra qandaylaridan foydalanish va qaysilaridan voz kechish haqida gaplashamiz.