TABIATNI IFLOSLANISHINI OLDINI OLISH CHORALARI. - Tursunaliyeva Muslimaxon Xayotjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Tabiatning ifloslanishi atrof-muhit va inson salomatligiga jiddiy xavf tug'diradi. Ushbu maqolada biz ifloslanishning oldini olish bo'yicha turli xil choralarni, shu jumladan me'yoriy asoslar, texnologik yangiliklar va individual harakatlarni o'rganamiz. Ko'p qirrali yondashuvni qo'llash orqali biz ifloslanishning salbiy ta'sirini kamaytirishimiz va tabiiy resurslarimizni kelajak avlodlar uchun saqlab qolishimiz mumkin.