SUITSIDUAL AXLOQ - Ergasheva Nazifaxon Maxpirali qizi; Suleymanova.T.G (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolda suitsidual axloqning qadimgi ko’rinishlari, suidsid jarayonlarining sodir etilishiga majbur qilingan shart sharoitlar haqida keng ma’lumotlar berib o’tilgan, Xususan, tadqiqotchilar tomonidan suitsidal axloq borasidagi o’z qarashlari ham mazkur maqoladan joy olgan.