MAHSULOT RAQOBATBARDOSHLIGI VA UNI BAHOLASH QOIDALARI - Yeleusinova Janat Turar qizi,; Dauletmuratov Adilbay Mirzabaevich, (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Hozirgi davrda bozor iqtisodi rivojlangan davlatlarda yirik korxonalar yoki firmalar orasida raqobat yuqori darajada bo’lmoqda. Bunda ishlab chiqariladigan mahsulotning raqobarbardoshligi katta ahamiyatga ega. Xo’sh, raqobat, raqobatbardoshlik deganimizning o’zi nima, avvalom bor, shunga to’xtalsak..