O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA, BOZOR MUNOSABATLARI SHAKLLANAYOTGAN SHAROITDA O‘QUVCHILARGA IQTISODIY BILIMLARNI BERISH MASALASI - Dexqonaliyeva Durdona Rasuljon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Iqtisodiy tarbiya o‘quvchilarda ilmiy dunyoqarashni shakllantirishning tarkibiy qismi. O‘zbekiston Respublikasida, bozor munosabatlari shakllanayotgan sharoitda o‘quvchilarga iqtisodiy bilimlarni berish va ularda iqtisodiy faoliyatni yurita olish ko‘nikma, malakalarni shakllantirish o‘ziga xos ahamiyat kasb etadi.