FORTEPIANO CHOLG’USIDA MASHQLARNI SIFATLI BAJARISHNING AFZALLIKLARI. - SHERZOD XUSHBEKOVICH XOLMATOV (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada fortepiano cholg’usida mashqlarni bajarish texnikasi va o`ziga xos o’quvchilarni hisobga olish printsipi rivojlantiruvchi ta'lim usuliyatiga chambarchas bogliqligi. Ta'limning muvaffaqiyati materialning tushunarli bo’lishiga, qo’ldan keladigan vazifalarni qo’yishga va ularni hal qilishning o’xshash usullaridan foydalanishga, shuningdek, o’qituvchi o’quvchnning faqat mavjud, imkoniyatni emas, balki "kelajakdagi kamoloti doirasini" ham hisobga olish bilan bog’liqligi haqida fkirlar bayon qilingan.