“WEB TEXNOLOGIYALARI”NI O‘QITISHDA INNOVATSION TA’LIM TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH TASHKILIY VOSITALARI. - Shodiyeva Maxfuza Istamovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada umumiy oʻrta taʼlim maktablarida web texnalogiyalarni oʻqitish metodikasi mavzusida keng maʼlumot berilgan. Vaqt va joyga nisbatan o‘quvchi va o‘qituvchi bir-biridan ajralib turadi. O‘qituvchi va o‘quvchining o‘quv vaqtida ajralib turishini masofaviy ta’limning asosiy xususiyati deb hisoblaydi. Maqolada ham masofaviy ta’lim texnologiyalaridan foydalanish metodikasini takomillashtirishning ahamiyati haqida to‘xtalinadi.