KO’RGAZMALI VOSITALARINING TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDAGI O‘RNI - Sobirova Mahbuba Yusupdjanovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ma’lumki, ta’lim jarayonining muvaffaqiyati unda qo‘llanilayotgan metodlar bilan birga ko’rgazmali vositalarining sifatiga ham bog‘liqdir.Ushbu maqolada ko’rgazmali vositalarning dars sifatiga ta’siri haqida so’z yuritiladi.