OCHIQ USULDA KO'MIR QAZIB OLISH HAMDA UNING ATROF- MUHITGA TA'SIRI. - Saydmurodov Muhriddin Sayfiddin o'g'li; Toshturdiyev Nurbek Nurali o’g’li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqola ko'mir qazib olishning usullari,ochiq usulda ko'mir qazib olish hamda uning atrof-muhitga ta'siri,ko'mirni ochiq usulda qazib olishda atrof- muhit ifloslanishi minimallashtirish uchun olib borilayotgan ishlar haqida ma'lumotlar berilgan.