KULOLCHILIK MAKTABLARI TASHKIL ETISHNING ILMIY AMALIY AHAMIYATI - Ubaydullayeva Shahnoza (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada hunarmandchilikning nafis ko’rinishi bo’lgan hozirgi va qadimgi kulolchilik davrlaridan beri rivojlanib kelayotgan kulolchilik san’ati tarixi, uning vujudga kelishi va o’ziga xos kulochilik maktablari to‘g‘risida so‘z yuritilgan.