EKOLOGIYA SOHASIDAGI JINOYATLARNI KELTIRIB CHIQARADIGAN SABAB VA SHAROITLAR. - Ubaydullayev Ilxomjon Raxmatovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Jinoyatlarni ochish va oldini olishda sodir etilgan ijtimoiy xavfli qilmishlarning jinoyat huquqiy jihatlarini yaxshi bilish, tergov harakatlarining taktik usullarini samarali va to‘g‘ri qo‘llay olish bilan bir vaqtda ularni keltirib chiqargan sabab va sharoitlarni ham chuqur o‘rganish talab qilinadi.Ushu maqolada ham aynan ekologiya sohasida sodir etiladigan jinoyatlarni tergov qilishda ularni keltirib chiqaradigan sabab va sharoitlar haqida so‘z yuritiladi.