BO'LAJAK INGLIZ TILI O'QITUVCHILARINING KASBIY KOMPOTENTLIGINI SHAKLLANTIRISH METODIKASI - Mirzaxalova Sohibaxon Davronbek qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bo'lajak ingliz tili pedagoglarining kasbga yovnalgan komponentligini shakllantirish haqiga kerakli ma'lumotlar berilgan. Ingliz tili o‘qituvchisining madaniyatlararo kompetentsiyasi o‘rganilayotgan tillar madaniyatida qabul qilingan aloqa qoidalari va an’analarini, ona va o‘rganilayotgan tillar madaniyatining tizimli aloqalarini uch jihatdan hisobga olish bo‘yicha bilim va qobiliyatni nazarda tutadi.