JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - Ashurova Shahlo Azamovna, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada jismoniy tarbiya va sport darslarida zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanishning axamiyati, dunyoqarash hamda tafakkur ko 'lamini hosil qilish, jismoniy, ma 'naviy va axloqiy sifatlarni shakllantirish bo 'yicha ayrim tavsiyalar berilgan muxokama qilingan.