XORIJIY DAVLATLARDA (GERMANIYA FEDERATIV RESPUBLIKASI MISOLIDA) YURIDIK XIZMAT FAOLIYATINING O‘ZIGA ХОС JIHATLARI. - Xashimov Ravshan Rayimjonovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada xorijiy davlatlarda (Germaniya Federativ Respublikasi misolida) yuridik xizmat institutini huquqiy tartibga solishning o‘ziga xos xususiyatlari so‘z yuritiladi.