SOVET DAVRIDAGI OLIY TA’LIM TIZIMI VA MUSTAQILLIKNING ILK YILLARIDA OLIB BORILGAN ISLOHOTLARNING BOSHLANISHI - Umirzaqova Nargiza Baxodirovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: O‘zbekistonda sovet mustamlakachiligi davridagi oliy ta’lim tizimi va mustaqillikning ilk yillarida olib borilgan islohotlarning boshlanishi, sovet davridagi va mustaqillikdan so‘ng yo‘lga qo‘yilgan ta’lim tizimining qiyosiy tahlili hamda ta’limda erishilgan yutuqlar haqida mulohaza qilinadi.