O’QUVCHI QIZLAR O’RTASIDA DIVEANT XULQLARINING TARQALISHI - Amirkulova Lola, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Aannotatsiya: ushbu maqolada yoshlar o’rtasida yuzaga keladigan diveant xulq-atvor, uning oqibatlari, sabablari xususidagi fikrlar berilgan.