REVMATOID ARTRIT KASALLIGINING KELIB CHIQISH SABABLARI VA DAVOLASH USULLARI - Meliyev Nurbek, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada revmatoid artrit kasalligiga ta’rif berilgan. Bu kasallikning alomatlari ya’ni har qanday bo’g’imdan boshlanishi mumkin, lekin ko’pincha barmoqlar, qo’llar va bilakdagi mayda bo’g’imlardan boshlanadi.Shuningdek, bu kasallikning davolash usullari haqida batafsil keltirib o’tilgan