MAHALLA IJTIMOIY O’Z O’ZINI BOSHQARISH ORGANI - Toshpo’latova Nilufar; Haydarov.S (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada mahalla ijtimoiy o’z – o’zini boshqarish organi tizimida amalga oshirilayotgan islohotlar, mahalla va uning qadriyatlari tizimi xususidagi fikrlar berilgan.