O’QITISH VA O’RGANISHDA MICROSOFT OFFICE SUITE DASTURINI QO’LLASH - Isomutdinova Xonzodaxon Usmandjanovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Kompyuter faoliyatni soddalashtirishi va juda yuqori ishlov berish tezligi bilan aniq ma’lumotlarni taqdim etishi tufayli o’qitish va o’rganishning muhim qismiga aylandi. Bu samaradorlikni oshirish va vazifalarni bajarishning aniqligi uchun juda muhim qurilma (Kazaure va boshqalar, 2019). Kompyuter - bu uning xotirasida saqlangan ko’rsatmalar nazorati ostida ishlaydigan elektron qurilma, bu ko’rsatmalar mashinaga nima qilish kerakligini aytadi (Mugivane, 2014). Bu shuni anglatadiki, kompyuter ishlamaydi