YUZLASHTIRISH TERGOV HARAKATI - Ismaylova Shaxsanem Aybek qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada yuzlashtirish tergov xarakatining tergov surishtiruv jarayonlaridagi ahamiyati , ushbu tergov harakatini o’tkazish tartibi , shartlari , usullari hamda ushbu tergov harakatini o`tkazishda yuzaga kelayotgan muammo va kamchiliklarning sabablari va yuzlashtirish tergov harakatini protsessual tartibi to`g`risida gap boradi.