MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA KORREKSİYON ISHLARNI OLIB BORISHNING SAMARADORLIGI - O'raaliyeva Lobar Baxtiyor qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Maktabgacha yoshdagi bolalarning ruhiy va fiziologik jihatdan kamchiliklari bor bolalar bilan korreksiya ishlarini olib borish, uning muhimligi , bu ishlarda ota ona va tarbiyachining o'rni va masuliyati hamda korreksiyaga oid olimlarnimg fikrlari haqida so'z boradi.