DIDAKTIK O’YINLAR VOSITASIDA INGLIZ TILINI O’QITISHNING METODIK IMKONIYATLARI. - Jumaboyeva Nazokat Abduhamid qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Quyida keltiradigan maqolada bugungi kunda bolalarni chet tillarga qiziqtirish usullari, ularni ona tilidan tashqari boshqa xorijiy tillar, masalan ingliz tiliga bo’lgan qiziqishini rivojlantirish va buni didaktik o’yinlar yordamida amalga oshirish va didaktik o’yinlarning maktab yoshidagi bolalar hayotidagi o’rni haqida misollar keltirilgan.