BO’LAJAK PEDAGOGLARNING PEDAGOGIK ILMIY TADQIQOTLARIDA FOYDALANISHNING METOD VA USULLAR - Sherqo‘ziyeva Zarnigor Farhodjon qizi; Muhammadjonova O‘g’iloy Bahodirjon qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annatatsiya: Mazkur maqolada, pedagoglar haqida ma’lumot hamda pedagoglarning ilmiy tadqiqot metodlari shuningdek, bu ilmiy tadqiqot metodlaridan foydalanishning samarali xususiyatlari hamda metod va vositalari haqida keng ma’lumotlar berilib o’tilgan.